P. van Duijvenvoorde

P van Duijvenvoorde Blumenexport BV is opgericht in 1999. Wij zijn gestart met een locatie op FloraHolland Rijnsburg, waar we ons hebben ontwikkeld tot een internationale, groeiende onderneming. Onze jarenlange ervaring heeft ons gemaakt tot wie wij zijn. Wij hebben een grote passie voor ons product en streven naar tevreden klanten.

  • Op ’s werelds grootste bloemenveilingen : Royal Flora Holland Aalsmeer, Rijnsburg en Westland, kopen wij dagelijks een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige, verse en trendy producten in. Ook kopen wij diverse producten rechtstreeks bij de kweker. Na een snelle en efficiënte verwerking vinden deze producten met onze eigen, moderne transportmiddelen hun weg naar tevreden klanten.
  • Ontdek het gemak van alles inkopen onder één dak ! Alles wat u nodig heeft op het gebied van snijbloemen, planten decoratie en accessoires, hebben wij in huis.
  • P. van Duijvenvoorde Blumenexport BV is een modern bedrijf dat meedraait met de huidige ontwikkelingen. U bestelt gemakkelijk en snel in onze webshop of via onze app. Vraag hier uw webshop code aan.

Een belangrijk voordeel van P. van Duijvenvoorde Blumenxport is dat we het gehele proces in eigen hand hebben. Van inkoop, tot verpakken en het transport tot aan de levering bij u voor de deur.

De mening van de klant is voor ons van groot belang. Service, betrouwbaarheid en gemak staan bij ons hoog in het vaandel. Door middel van ons persoonlijk klantcontact en onze jarenlange ervaring kunnen wij aan uw wensen voldoen.

Veel bloemenwinkels en -ketens, hotels en arrangeurs hebben hun weg naar ons al gevonden. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Of maakt u het zichzelf nog makkelijker en vraag direct een klantcode aan.