Assortiment

Duflor icon

Het assortiment van P. van Duijvenvoorde

P. van Duijvenvoorde koopt dagelijks in op de drie grootste veilingen in Nederland en bij vaste kwekers. Hierdoor is ons assortiment altijd veelzijdig, vers en actueel. Wij zijn kritisch op onze inkoop en leveren u alleen bloemen en planten van de beste kwaliteit.

Naast onze versproducten vindt u in ons assortiment eigentijdse decoratiematerialen. Met een aanbod van meer dan 19.000 artikelen zit er altijd iets voor u tussen.

Het meest actuele aanbod vindt u in onze webshop. 24/7 en altijd vers.

Bloemen

Verse bloemen, wie wordt er niet blij van ? Wij bij P. van Duijvenvoorde in ieder geval wel !

Onze inkopers gaan graag vroeg uit de veren om de mooiste bloemen voor u in te kopen.

Van losse bloemen tot schitterende boeketten: ons bloemenassortiment is breed, actueel en dagvers. Zo verkopen wij een ruim assortiment Nederlands rozen, maar ook rozen uit Ecuador.

Blij worden wij van verse hortensia’s, een mooie amaryllis, maar ook een bos verse tulpen, verse ranonkels en hippe dahlia’s zorgen ervoor dat ons bloemenhart een sprongetje maakt. Het meest actuele aanbod vindt u in onze webshop

U leest het al, genoeg keuze. Kunt u niet kiezen ? Dan helpen wij u graag.

Neem contact op met ons inkoopteam

Planten

Binnen- of buitenplant, uitbundig gekleurd of bescheiden groen.

Planten zijn hip en trendy en dat merken wij bij P. van Duijvenvoorde. De vraag naar planten stijgt en daar passen wij natuurlijk graag onze collectie op aan !

Planten in de winkel, in uw woning of op kantoor zijn van toegevoegde waarde omdat zij luchtzuiverend zijn, een groene omgeving werkt stress verlagend, planten verhogen je weerstand en je schijnt er ook nog productiever van te worden, win-win situatie dus.

Onze planten komen direct bij de kweker vandaan, waar wij ze met veel zorg voor u hebben uitgezocht.

Maak je eigen Urban Jungle met een mooie Strelizia, Bananenplant, Monstera, Alocasia, Yucca en vergeet niet een stoere cactus toe te voegen om het plaatje compleet te maken.

Ontdek onze plantencollectie

Bloemisterij en decoratie materialen

Van scharen en papier tot de mooiste vazen:

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het bij ons bestellen.

Glas- en aardewerk, verpakkingsmaterialen, kaarsen, lantaarns en veel leuke accessoires om gezelligheid in huis te creëren.

Met ons grote aanbod eigentijdse decoratie-artikelen kunt u alle kanten op. Ons assortiment beweegt mee met de actuele en seizoensgebonden trends.

Droogbloemen

Naast verse bloemen verkopen wij ook steeds meer droogbloemen.

Droogbloemen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Steeds meer mensen worden zich bewust van de natuur en het milieu.

Waar droogbloemen voorheen een trend leken, merken we steeds vaker dat het onderdeel een lifestyle aan het worden is. Milieubewust zijn, bewuster leven en bewuster omgaan met materialen en grondstoffen. En zeg nou zelf, een beetje zuiniger met de aardbol omgaan is zo’n gek idee nog niet.

Buiten dat droogbloemen duurzaam zijn, zijn ze ook lekker praktisch, want geen water en weinig verzorging nodig, wel zo makkelijk als je niet zulke groene vingers hebt.

Van boeketten, tot pampusgras en diverse losse producten in de meest trendy kleuren, u vindt het allemaal in onze webshop.