Aangenaam!

Duflor icon

Wij zijn P. van Duijvenvoorde Bloemenexport BV.

Als internationale Bloemengroothandel is het ons doel jou als bloemist op een eenvoudige manier te voorzien van de mooiste bloemen, geweldige planten en hippe decoratie materialen.

Met een enthousiast team werken wij dagelijks hard voor onze trouwe klantenkring. Want dat is waar we in geloven : langdurige samenwerkingen op basis van vertrouwen.

Van ‘rijdende winkel’ naar groeiende internationale onderneming

In 2004 ging Pieter van Duijvenvoorde van start met lijn rijden. Met twee man vertrok de ‘rijdende winkel’ vol gekleurde bloemen en prachtig groen naar het buitenland. In de jaren die volgden groeiden wij uit tot een internationale onderneming met een eigen logistieke afdeling en moderne webshop met app. Ondanks deze enorme groei zijn wij nog steeds een hecht familiebedrijf, daar zijn we trots op.

Groeien doen we samen

Het team van P. van Duijvenvoorde is jong, enthousiast en gedreven. De grote passie die we hebben voor ons product zie je terug in de kwaliteit die we leveren. Wij staan voor wat we doen. Het resultaat is een vers product tegen een scherpe prijs. Altijd snel geleverd, dat spreekt voor zich. Het doel van P. van Duijvenvoorde? Een sterke band opbouwen met onze klanten en samen groeien.

Webshop

In de webshop van P. van Duijvenvoorde vindt je een uitgebreid assortiment aan bloemen, planten, decoratie-artikelen, droogbloemen en verpakkingsmateriaal. Met ruim 19.000 artikelen zit er altijd iets bij. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd en afgestemd op actuele trends en het seizoen. Bij het bepalen van ons aanbod staat de wens van onze klanten voorop. Dit ziet je terug in ons assortiment.

Inkoop

Onze bloemen kopen we in op de drie grootste veilingen van Nederland (Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk), maar ook rechtstreeks bij de kweker. Op deze manier garanderen we verse producten tegen scherpe prijzen. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen voeren wij altijd een ingangs- en kwaliteitscontrole uit volgens de eisen van het MPS Florimark certificaat.

Florimark certificaat

Logistiek

P. van Duijvenvoorde heeft alles in eigen hand: van inkoop tot levering. Leveren doen wij met ons eigen transport, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit van het vervoer. Onze chauffeurs rijden zes dagen per week om de bestelling bij je af te leveren.

Nederland

Ons enthousiaste team in Nederland bestaat uit kantoormedewerkers die verantwoordelijk zijn voor de in- en verkoop van ons assortiment, logistiek, facturatie en de webshop. Onze mensen in de verwerkingsruimte zorgen voor het inboeken, verdelen en inpakken van uw bestelde producten, die onze chauffeurs daarna naar u in Zwitserland brengen.

U vindt P. van Duijvenvoorde in Nederland op het terrein van Royal FloraHolland in Rijnsburg. Op dit adres kunt u ons ook bezoeken.

Ons team

Henk
Sales
henk@pvanduijvenvoorde.nl
079 766 98 59

Pieter
CEO/Founder
pieter@pvanduijvenvoorde.nl