Background svg Background svg

Eenvoudig online bestellen

Vandaag kopen is morgen voor de deur

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Kies je eigen leverdatum
  • 24/7 online bestellen

Klant worden

Over ons

Contact

Assortiment

Decorative flower

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit bloemen, planten en decoratie materialen van hoge kwaliteit. Gewoon omdat wij hier blij van worden en wij weten dat je als bloemist de klant graag met een grote glimlach de winkel uit ziet gaan. Daar helpen wij graag bij !

 

Snelle levering

Wij snappen dat je staat te popelen om jouw pakket te ontvangen nadat je onze mooie producten hebt ingekocht. Je wilt zo snel mogelijk aan de slag om de aanstaande bruid blij te maken, de etalage veranderen is ook iets waar je hart een sprongetje van maakt, en natuurlijk wil je op het juiste moment het bestelde rouwwerk bezorgen.

Vers ingekocht

Wij worden blij van verse bloemen en kopen daarom alleen topkwaliteit. De bloemen worden elke dag vers ingekocht bij onze vaste kwekers en op de drie grootste veilingen van Nederland.

Eigen transport

Omdat we alles bezorgen met eigen transport weten we dat er zorgvuldig met alle kwetsbare producten wordt omgegaan. We kunnen nagaan waar jouw bestelling zich bevinden en wie ze bij je af komt leveren. Op die manier houden we alles in eigen hand, wel zo makkelijk.

24/7 online inkopen

Bestellen waar en wanneer je wilt in onze webshop, via de website www.pvanduijvenvoorde.nl of download onze app

Lente, kom we gaan de bloemetjes buiten zetten

Decorative flower

Wij zijn P. van Duijvenvoorde

Als internationale Bloemengroothandel is het ons doel jouw als bloemist op een eenvoudige manier te voorzien van hoog kwalitatieve bloemen, geweldige planten en hippe decoratiematerialen.

Met ons enthousiaste team werken wij dagelijks hard voor onze trouwe klantenkring. Want dat is waar wij in geloven : langdurige samenwerkingen op basis van vertrouwen.